Airco installateur commercieel

Professionele airconditioning installateur

In een commerciële omgeving worden er vaak andere eisen aan een airco gesteld. Dit geldt zowel voor de binnenunit als voor de buitenunit. Voor deze situaties hebben wij meerdere oplossingen beschikbaar om tot een passende oplossing te komen voor uw persoonlijke situatie.

Verwarmen en koelen

Met een airco maakt u van uw winkel, kantoor of werkplek een plaats waar het heerlijk vertoeven is. U kunt er mee koelen tijdens de warme zomermaanden en verwarmen in de koudere perioden van het jaar. Daarnaast bevorderd een comfortabele temperatuur de concentratie en productiviteit. Een geklimatiseerde ruimte helpt ons om helder en gefocust te blijven.

Professionele airco installatie

Wij installeren airco's van Daikin. Deze airco's zijn fluisterstil, betrouwbaar en energiezuinig dankzij veelal een gunstig A+++ energielabel. Heeft u interesse in een airco of wilt u graag meer weten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke situatie en binnen uw budget.

Roundflow cassette

Een veel gebruikt model dat in het plafond kan worden ingebouwd. Ze kunnen de luchtstroom perfect regelen dankzij de 360° uitblaas. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende decoratieve panelen en in meerdere kleuren. Daarnaast zijn er verschillende opties beschikbaar zoals een zelfreinigend filter en een sensor die detecteert waar dat iemand in de ruimte aanwezig is om daar de luchtstroom op aan te passen. Ook is er een vloersensor beschikbaar die de luchtstroom corrigeert om een gelijkmatige temperatuurverdeling te garanderen.

Airco installateur roundflow casette

Fully flat cessette

Het principe lijkt erg op de roundflow cassette. Dit model is echter kleiner van formaat en door zijn unieke ontwerp volledig vlak in bijvoorbeeld een systeemplafond te integreren. Hij is beschikbaar in het wit en grijs en met meerdere opties leverbaar. Hij is onder andere beschikbaar met de optionele vloersensor om een gelijkmatige temperatuurverdeling te garanderen en de optionele aanwezigheidssensor om de luchtstroom aan te passen op de aanwezige personen.

Airco installateur fully flat casette

Inbouwsatelliet

Dit model kan volledig uit het zicht worden geïnstalleerd zodat enkel de aanzuig en uitblaasroosters nog zichtbaar zijn. Er is een multizone-kit beschikbaar zodat u meerdere zones kan bedienen met slechts 1 binnenunit. Het is een zeer fraaie oplossing die slechts weinig ruimte inneemt.

Airco installateur inbouwsateliet

Plafondonderbouw

Dit model kan zowel in nieuwe als in bestaande gebouwen worden geïnstalleerd in ruimtes zonder een verlaagd plafond. De brede uitblaashoek van 100° zorgt zelfs in brede ruimtes voor een comfortabele luchtstroom. De unit is eenvoudig te monteren en geschikt om ruimtes met een plafond tot wel 3,8 meter hoog te verwarmen en koelen zonder vermogensverlies.

Airco installateur plafondonderbouw model

Cassette Plafondonderbouw

Deze unieke unit is uitermate geschikt voor hoge ruimtes zonder vals plafond. Ruimtes tot 3,5 meter hoog kunnen zonder vermogensverlies eenvoudig worden verwarmd of gekoeld. De uitblaas aan 4 zijden garandeert een gelijkmatige temperatuurverdeling en een comfortabele luchtstroom. De stijlvolle moderne omkasting is verkrijgbaar in wit en zwart.

Airco installateur casette plafondonderbouw

Buitenunit

Aan een airco in een commerciële omgeving worden vaak flinke eisen gesteld. Zo is bijvoorbeeld de plaatsing van de buitenunit niet altijd even gemakkelijk. Bij deze buitenunits is de maximale leidinglengte veel groter zodat de buitenunit gemakkelijk op het dak, op een beugel aan de muur of desgewenst op de begane grond kan worden geplaatst. Dankzij de invertergestuurde techniek wordt een perfect evenwicht behaald tussen rendement en comfort. Zelfs bij temperaturen van -20°C.

Airco installateur buitenunit

Waar wij voor staan

Persoonlijk advies

Persoonlijk
advies

Vakkundige installatie

Vakkundige
installatie

Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende
dienst na verkoop