airco installateur

Airco of airconditioning installeren in Wortegem-Petegem

Bent u op zoek naar een airco installateur in Wortegem-Petegem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een airco creëert u een aangenaam klimaat in uw woning. Vooral tijdens de zomermaanden kan het tegenwoordig flink opwarmen. Een airco biedt dan snel een verfrissende verkoeling. Bovendien zorgt een airconditioner voor een optimale vochtregulatie wat resulteert in een aangename luchtvochtigheid.

Verwarmen en koelen

U kunt met onze airco's verwarmen tijdens de koudere perioden en koelen in de warme zomermaanden. Een airco is een duurzame manier om te verwarmen zonder dat de cv-ketel wordt gebruikt. Hierdoor verminderd uw gasverbruik aanzienlijk en daarmee uw kosten.

Professionele airco installatie in Wortegem-Petegem

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een airco? Wij denken graag met u mee en bieden u de perfecte oplossing voor uw persoonlijke situatie. Wij installeren airco's en airconditioning in de regio van Wortegem-Petegem alsmede de gehele provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Airco residentieel

Wij verkopen airco's van Daikin. Deze airco's zijn fluisterstil, betrouwbaar en energiezuinig dankzij veelal een gunstig A+++ energielabel. Er zijn diverse soorten en modellen beschikbaar in meerdere uitvoeringen en fraaie kleuren. Klik HIER om alles te weten te komen over onze airco's voor uw woning.

Airco installateur residentieel

Airco commercieel

In een commerciële omgeving worden er vaak andere eisen aan een airco gesteld. Dit geldt zowel voor de binnenunit als voor de buitenunit. Voor deze situaties hebben wij meerdere oplossingen beschikbaar om tot een passende oplossing te komen voor uw persoonlijke situatie. Klik HIER om alles te weten te komen over onze airco's voor uw bedrijf, kantoor of werkruimte.

Airco installateur commercieel

Airco installeren in Wortegem-Petegem

MDB Klimaattechniek is een koeltechnisch gecertificeerd installatiebedrijf dat is gespecialiseerd in verwarmings- en koeltechnieken. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw koel-, vries- of verwarmingsinstallatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw oude cv-ketel of het installeren van een airconditioning of warmtepomp. Wij beschikken over een eigen installatiedienst en kunnen daarnaast alle herstellings- en onderhoudswerken aan uw installatie uitvoeren. Wij installeren uw airco in de regio van Wortegem-Petegem alsmede de gehele provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Installateur airco warmtepomp cv-ketel onderhoud en herstellingen

Waar wij voor staan

Persoonlijk advies

Persoonlijk
advies

Vakkundige installatie

Vakkundige
installatie

Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende
dienst na verkoop