Installateur Vaillant

Installateur centrale verwarming in Kuurne

Bent u op zoek naar een centrale verwarming installateur in Kuurne? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. MDB Klimaattechniek is de specialist op het gebied van Vaillant cv-ketels. Daarnaast verzorgen wij onderhoud en herstellingen aan alle merken. Of het nu gaat om een tweejaarlijks onderhoud, complexe reparatie of een volledig nieuwe installatie? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Is uw cv-ketel aan vervanging toe?

Op deze vraag is niet altijd eenduidig een antwoord te geven. Aangenomen kan worden dat een 15 jaar oude cv-ketel het best vervangen kan worden voor een nieuwe moderne ketel. Als de ketel intensief is gebruikt of slecht is onderhouden kan dit de levensduur zelfs nog verkorten. Het rendement zal dan verminderen wat een hogere energiefactuur tot gevolg heeft en er zullen vaker storingen optreden.

Professionele installatie van uw cv-ketel in Kuurne

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een cv-ketel? Wij denken graag met u mee en bieden u de perfecte oplossing voor uw persoonlijke situatie. Wij installeren uw cv-ketel of centrale verwarming in de regio van Kuurne alsmede de gehele provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Solo cv-ketel

Een solo cv-ketel is enkel te gebruiken voor het verwarmen van uw woning. Deze ketel gebruikt u dus in combinatie met een aparte elektrische boiler of een warmtepompboiler. Een solo cv-ketel is vaak licht en klein van formaat waardoor hij eenvoudig op verschillende plekken in de woning kan worden geïnstalleerd. Daarnaast is het rendement van een solo cv-ketel heel hoog wat resulteert in een besparing op de energiekosten.

Installateur Vaillant Ecotec

Combi cv-ketel

Met een combi cv-ketel kunt u zowel uw woning te verwarmen als warm tapwater maken. U heeft dus geen aparte boiler nodig en dat maakt een combiketel prijstechnisch erg interessant. Daarnaast is een combiketel eenvoudig in het gebruik en dat komt het comfort weer ten goede. Een moderne combi cv-ketel heeft een hoog rendement. Dit scheelt daardoor aanzienlijk in het gasverbruik en daarmee de kosten.

Installateur Vaillant Ectotec

Cv-ketel installeren in Kuurne

MDB Klimaattechniek is een gecertificeerd installatiebedrijf dat is gespecialiseerd in verwarmings- en koeltechnieken. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw koel-, vries- of verwarmingsinstallatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw oude cv-ketel of het installeren van een airconditioning of warmtepomp. Wij beschikken over een eigen installatiedienst en kunnen daarnaast alle herstellings- en onderhoudswerken aan uw installatie uitvoeren. Wij installeren uw centrale verwarming in de regio van Kuurne alsmede de gehele provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Installateur airco warmtepomp cv-ketel onderhoud en herstellingen

Waar wij voor staan

Persoonlijk advies

Persoonlijk
advies

Vakkundige installatie

Vakkundige
installatie

Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende
dienst na verkoop