Installateur warmtepomp

Warmtepomp installeren in Lievegem

Bent u op zoek naar een warmtepomp installateur in Lievegem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een warmtepomp biedt meerdere voordelen ten opzichte van een klassieke verwarming op gas of mazout. Een warmtepomp is duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend op de lange termijn. Een warmtepomp haalt het grootste deel van zijn verwarmend vermogen uit de buitenlucht en geeft deze af in uw woning. Een klassieke verwarming zoals een cv-ketel verbrandt aardgas of mazout wat bijdraagt aan de uitstoot van CO2 en andere schadelijke broeikasgassen. Door te kiezen voor een warmtepomp verlaagt u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Warmtepomp, de verwarming van de toekomst!

Een warmtepomp is aanzienlijk efficiënter dan een cv-ketel. Ze werken op het principe van het verplaatsen van warmte in plaats van het genereren van warmte door verbranding. Voor elke eenheid elektriciteit die ze verbruiken kunnen ze meerdere eenheden warmte leveren. Dit resulteert in een lager energieverbruik en dus lagere energiekosten.

Professionele warmtepomp installatie in Lievegem

Wij verkopen warmtepompen van Daikin. Wilt u meer weten over de verschillende warmtepompen of wat de beste oplossing voor u is? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze! Wij installeren warmtepompen in de regio van Lievegem alsmede de gehele provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Warmtepomp lucht/water op lage temperatuur

Een warmtepomp op lage temperatuur wordt meestal gebruikt in een nieuwbouwwoning in combinatie met vloerverwarming. Door de lage temperatuur van het verwarmingswater is dit de meest energiezuinige oplossing. Er is een vloermodel beschikbaar met een geïntegreerde boiler en een wandmodel dat kan worden gecombineerd met een aparte boiler.

Installateur Altherma lage temperatuur

Warmtepomp lucht/water op hoge temperatuur

Een warmtepomp op hoge temperatuur is uitermate geschikt voor een renovatie van uw bestaande woning. Door de hogere temperatuur van het verwarmingswater kunnen ze aangesloten worden op de reeds aanwezige radiatoren of convectoren. Hiervan is ook een vloermodel beschikbaar met een geïntegreerde boiler en een wandmodel dat kan worden gecombineerd met een aparte boiler.

Installateur Altherma hoge temperatuur

Warmtepomp installeren in Lievegem

MDB Klimaattechniek is een koeltechnisch gecertificeerd installatiebedrijf dat is gespecialiseerd in verwarmings- en koeltechnieken. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw koel-, vries- of verwarmingsinstallatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw oude cv-ketel of het installeren van een airconditioning of warmtepomp. Wij beschikken over een eigen installatiedienst en kunnen daarnaast alle herstellings- en onderhoudswerken aan uw installatie uitvoeren. Wij installeren uw warmtepomp in de regio van Lievegem alsmede de gehele provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Installateur airco warmtepomp cv-ketel onderhoud en herstellingen

Waar wij voor staan

Persoonlijk advies

Persoonlijk
advies

Vakkundige installatie

Vakkundige
installatie

Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende
dienst na verkoop