Onderhoud airco of warmtepomp

Airco onderhoud in Ninove

Bent u op zoek naar een ervaren installateur voor het onderhoud of de reparatie van uw airco? Wij beschikken over jaren lange ervaring op het gebied van onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen regulier onderhoud en reparaties aan alle merken. Een goed onderhouden installatie gaat langer mee waardoor u de aanschaf van een nieuwe installatie kunt uitstellen. Kleine problemen kunnen tijdig worden opgelost zodat u voorkomt dat uw installatie op een ongelegen moment in panne valt. Bovendien werkt een goed onderhouden installatie efficiënter wat resulteert in een lager energieverbruik.

Airco onderhoud in Ninove

Een airco vereist minder onderhoud dan bijvoorbeeld een traditionele verwarmingsinstallatie op aardgas. Toch is regelmatig onderhoud essentieel om het maximale rendement uit uw installatie te halen. Wij adviseren om uw airco om de twee jaar te laten onderhouden. Zo optimaliseert u de efficiëntie van uw systeem en kunnen eventuele problemen vroegtijdig worden gedetecteerd. Dit voorkomt veel ongemak en dure reparaties. Bovendien gaat een goed onderhouden airco langer mee. Wij verzorgen onderhoud en herstellingen in de regio van Ninove alsmede de gehele provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Wat gebeurt er tijdens het onderhoud van uw airco?

Tijdens een onderhoud maken we de belangrijkste onderdelen schoon. We reinigen en desinfecteren de filters, verdamper en de condensor. De condenswaterafvoer wordt gecontroleerd op een goede werking en we doen een visuele inspectie op afwijkingen aan het binnen- en buitendeel. We lezen indien mogelijk de parameters uit en controleren of de installatie de juiste temperaturen behaald om zo een correcte werking te garanderen. Door uw airco periodiek te onderhouden kunt u problematische storingen vroegtijdig opsporen en voorkomen.

Onderhoud airconditioning of warmtepomp

Airco onderhoud en herstellingen in Ninove

MDB Klimaattechniek is een koeltechnisch gecertificeerd installatiebedrijf dat is gespecialiseerd in verwarmings- en koeltechnieken. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw koel-, vries- of verwarmingsinstallatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw oude cv-ketel of het installeren van een airconditioning of warmtepomp. Wij beschikken over een eigen installatiedienst en kunnen daarnaast alle herstellings- en onderhoudswerken aan uw installatie uitvoeren. Wij verzorgen regulier onderhoud en herstellingen van uw airco in de regio van Ninove alsmede de gehele provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Installateur airco warmtepomp cv-ketel onderhoud en herstellingen

Waar wij voor staan

Persoonlijk advies

Persoonlijk
advies

Vakkundige installatie

Vakkundige
installatie

Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende
dienst na verkoop