Onderhoud airco of warmtepomp

Airco of warmtepomp onderhoud

Bent u op zoek naar een vakkundige installateur voor het onderhoud of de herstelling van uw airco of warmtepomp? Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van service en onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen regulier onderhoud en herstellingen aan alle merken. Een goed onderhouden installatie heeft een langere levensduur waardoor u de aanschaf van een nieuwe installatie uitstelt. Kleine problemen kunnen worden opgelost waardoor u voorkomt dat uw installatie op een ongunstig moment in panne valt. Daarnaast zal een goed onderhouden installatie effici├źnter werken en daardoor minder energie verbruiken.

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

Een airco of warmtepomp heeft minder onderhoud nodig dan een traditionele verwarming op bijvoorbeeld aardgas. Toch is regelmatig onderhoud noodzakelijk om het maximale rendement uit uw installatie te halen. Wij adviseren een airco of warmtepomp om de twee jaar te onderhouden. Zo haalt u het maximale rendement uit uw systeem en kunnen eventuele problemen voortijdig worden opgemerkt. Dat voorkomt u een hoop narigheid en dure reparaties. Een goed werkende airco of warmtepomp heeft een langere levensduur.

Wat gebeurt er tijdens het onderhoud van uw airco of warmtepomp?

Tijdens een onderhoud maken we de belangrijkste onderdelen schoon. We reinigen en desinfecteren de filters, verdamper en de condensor. De condenswaterafvoer wordt gecontroleerd op een goede werking en we doen een visuele inspectie op afwijkingen aan het binnen- en buitendeel. We lezen indien mogelijk de parameters uit en controleren of de installatie de juiste temperaturen behaald om zo een correcte werking te garanderen. Door uw airco of warmtepomp periodiek te onderhouden kunt u problematische storingen vroegtijdig opsporen en voorkomen.

Onderhoud airconditioning of warmtepomp

Waar wij voor staan

Persoonlijk advies

Persoonlijk
advies

Vakkundige installatie

Vakkundige
installatie

Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende
dienst na verkoop