Installateur warmtepomp

Professionele warmtepomp installateur

Een warmtepomp biedt meerdere voordelen ten opzichte van een klassieke verwarming op gas of mazout. Een warmtepomp is duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend op de lange termijn. Een warmtepomp haalt het grootste deel van zijn verwarmend vermogen uit de buitenlucht en geeft deze af in uw woning. Een klassieke verwarming zoals een cv-ketel verbrandt aardgas of mazout, wat bijdraagt aan de uitstoot van CO2 en andere schadelijke broeikasgassen. Door te kiezen voor een warmtepomp verlaagt u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Warmtepomp, de verwarming van de toekomst!

Een warmtepomp is aanzienlijk efficiënter dan een cv-ketel. Ze werken op het principe van het verplaatsen van warmte in plaats van het genereren ervan door verbranding. Voor elke eenheid elektriciteit die ze verbruiken kunnen ze meerdere eenheden warmte leveren. Dit resulteert in een lager energieverbruik en dus lagere energiekosten.

Duurzaam en energiezuinig

De overstap naar een warmtepomp biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van het blijven gebruiken van een cv-ketel. Een warmtepomp is duurzaam, energiezuinig en geeft u een kostenbesparing op de lange termijn. Hiermee is het niet alleen een investering in het milieu maar ook een financiële besparing op de lange termijn. Wij installeren warmtepompen van Daikin. Wilt u meer weten over de verschillende warmtepompen of wat de beste oplossing voor u is? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!

Warmtepomp lucht/water op lage temperatuur

Een warmtepomp op lage temperatuur wordt meestal gebruikt in een nieuwbouwwoning in combinatie met vloerverwarming. Door de lage temperatuur van het verwarmingswater is dit de meest energiezuinige oplossing. Er is een vloermodel beschikbaar met een geïntegreerde boiler en een wandmodel dat kan worden gecombineerd met een aparte boiler.

Installateur Altherma lage temperatuur

Warmtepomp lucht/water op hoge temperatuur

Een warmtepomp op hoge temperatuur is uitermate geschikt voor een renovatie van uw bestaande woning. Door de hogere temperatuur van het verwarmingswater kunnen ze aangesloten worden op de reeds aanwezige radiatoren of convectoren. Hiervan is ook een vloermodel beschikbaar met een geïntegreerde boiler en een wandmodel dat kan worden gecombineerd met een aparte boiler.

Installateur Altherma hoge temperatuur

Waar wij voor staan

Persoonlijk advies

Persoonlijk
advies

Vakkundige installatie

Vakkundige
installatie

Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende
dienst na verkoop