Installateur warmtepompboiler

Professionele warmtepompboiler installateur

Een warmtepompboiler biedt enorme voordelen ten opzichte van een traditionele elektrische boiler. Door de wijze waarop een warmtepompboiler werkt is hij namelijk veel energiezuiniger dan een traditionele elektrische boiler. Een warmtepompboiler haalt zijn warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze om het water op te verwarmen. Deze methode is veel effici├źnter dan het direct verwarmen van water met behulp van elektriciteit zoals bij een elektrische boiler het geval is. Voor elke eenheid elektriciteit die ze verbruiken kunnen ze wel 3 tot 4 eenheden warmte leveren waardoor het een zeer energiezuinige oplossing is.

Duurzaam en kostenbesparend

Een warmtepompboiler is duurder in aanschaf dan een traditionele elektrische boiler. Door de lagere verbruikskosten realiseert u echter een aanzienlijke besparing op de lange termijn waardoor de investering in een warmtepompboiler zichzelf terugbetaalt. Door te kiezen voor een warmtepompboiler verlaagt u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan de strijd tegen klimaatverandering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wat de beste oplossing is voor uw persoonlijke situatie? Wij geven u graag een vrijblijvend advies!

Energiezuinig

Een warmtepompboiler is een zeer energiezuinige oplossing voor de productie van sanitair warm water voor uw woning. U kunt een warmtepompboiler gemakkelijk en bijna overal plaatsen met een luchtafvoer en luchtaanvoer naar buiten. Daarnaast kan hij bijvoorbeeld ook zonder grote aanpassingen in een onverwarmde ruimte zoals uw garage worden geplaatst. Er zijn modellen van tot wel 300 liter beschikbaar.

Installateur warmtepompboiler Altherma

Waar wij voor staan

Persoonlijk advies

Persoonlijk
advies

Vakkundige installatie

Vakkundige
installatie

Uitstekende dienst na verkoop

Uitstekende
dienst na verkoop